Egy új sorozatot kívánok indítani a blogon, melynek címét fent olvashatjátok. Ezzel a project-el az a célom, hogy megismertessem a magyar olvasótáborral a romantikus írók életét, könyveit és mindenét. A rovatot egyenlőre öt részesre tervezem, de ha igény van rá, akkor kibővítésre fog kerülni. Elsőként tehát Nora Roberts-el fogok foglalkozni.

Talán nem túlzás kijelenteni, ez az írónő a romantika egy legnagyobb alakja. 133 könyvet írt eddig, és több mint 100 000 000 példányban kelt el világszerte. Minden negyedik percben megveszi valaki a könyvét. Ő volt az a nő, akit egy hóvihar tett íróvá. Bentrekedt a háűzában hetekig, így tollat és papírt ragadott, és belekezdett az írásba. Első regénye hamar kiadóra talált, és kiadták Pamela rózsája címen. Ami egyébként régebben Magyarországon is kapható volt. Majd egyre másra követték egymást a regények, és lassan, világhírű lett Nora Roberts. 2007-ben több regényét filmen is viszontláthatjuk, ezek, Holdfogyatkozás és Azúrkék égbolt. Magyarországon, Danielle Steel mellett a legjobban vett romantikus írőnő mellett található. Jelenleg 58 éves, és még mindig keményen dolgozik, hogy szórakoztassa rajongóit.

Fontosabb regényeinek címe: Holdfogyatkozás, Pamela rózsája, Kék füst, Hol nem volt..., Bukott angyal, A Mackade fivérek trilógia,

A bejegyzés trackback címe:

https://romantik.blog.hu/api/trackback/id/tr401045404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása