Üdvözlök mindenkit!

Ez a blog, a romantikus műfajú írók alkotásait fogja bemutatni. Tehát lesz itt minden, mi szem száj ingere. Szinte heti rendszerességgel írok új bejegyzést, és remélem, sokan látogattok majd ide, elolvasni őket. Lesz Nora Roberts-től is rengeteg "kötelező"olvasmány, a műfaj rajongóinak.

Minden szerző lesz itt: pl.: Danielle Steel a sztár c. könyvének elemzését olvashatjátok itt már holnaptól. Érdemes lesz naponta látogatni, hiszen nem mindennapi blog ez. Igazi ínyenceknek való, és azoknak, akik meg szeretnék ismerni a romantika minden zeg-zugát. Hiszen ahogy sokan állítják, romantika nélkül nincs párkapcsolat, és párkapcsolat nélkül nincs szexuális viszony, és ha az sincs, száz év és nem marad ember a földön. :) Ez csak egy kis feszegetés volt, ilyen csak ritkán lesz, néha túlnyomom a billenytűt, és nincs határ. Gyertek beljebb, nézelődjetek, (Egyenlőre csak a háttért :)

Ui:. Lesznek itt az ujságok elbírálása is, pl (Tiffany, Júlia, Szívhang stb...) Pontozni fogjuk az adott hónapban, ujságban megjelent cikkek minőségét, a történetek élvezhetőségét. Erre külön egy szavazógépet fogok beépíteni az oldalra, hogy mindenki tudjon szavazni a kedvenc ujságára. Az első szavazás kérdése még nem publikus, várhatóan estére tudom majd kiírni, az r-poll.hu fog nekem ebben segíteni! :) Még csak annyit, hogy a komment menüpont alatt légyszives ne hirdess!!! Sziasztok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://romantik.blog.hu/api/trackback/id/tr791037466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása