Ma magyek antikváriumba!

2009.04.07. 14:56

Sziasztok!

Nemsokára megyek egy antikváriumba, ahonnan remélhetőleg, sok szép romantikus könyvvel fogok hazatérni. Hiába is, itt a tavaszi szünet, és legyen mit olvasni. Napi egy könyvet elolvasok, és haladok is a gyüjtemény kiolvasása felé. Perzse remélem sok tapasztalatot gyűjtök, hiszen én is ilyen regényt szeretnék írni.

Valaki nem tudná megmondani Danielle Steel, Nora Roberts és Mary Jo Putney e-mail címét? Hiszen szeretnék nekik küldeni egy elektronikus levelet. Még egy dologban kérdeznélek titeket. Aki tud  nagyon jól angolul, írjon a komment rovatba. Hiszen még annyira nem tudok jól, hogy írjak levelet. Ebben tudnátok segíteni, nagyon megköszönném. PLease, és látogassatok minnél többen, hiszen lesz még ennél is több cikk, kép és elemzés...

A bejegyzés trackback címe:

https://romantik.blog.hu/api/trackback/id/tr551051868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása